HEMOCLIN AAMBEIENGEL 45ML+APPLICATOR

HEMOCLIN AAMBEIENGEL 45ML+APPLICATOR
HEMOCLIN AAMBEIENGEL 45ML+APPLICATOR

Inwendige aambeien behandelen.

Artikelnummer

2352763 

€ 20,99
€ 18,00
Prijs per 1

Voorraad :

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 30
Aantal: 
Bestellen
 

HemoClin aambeiengel voor de behandeling van inwendige aambeien en anale scheurtjes. Inwendige aambeien zijn aambeien die van buitenaf niet zichtbaar of voelbaar zijn. De kleurloze aambeiengel van HemoClin verlicht onmiddellijk symptomen als jeuk, irritatie en een branderig gevoel.

De gepatenteerde Bio-actieve Bacteriële Blokker neutraliseert schadelijke organismen en ondersteunt het natuurlijke proces. De gel is zeer handig in gebruik en hygiënisch aan te brengen door de gebruiksvriendelijke applicator.

De bijzondere eigenschappen voor u op een rij:
Aambeien behandeling (specifiek voor inwendige aambeien), maar ook bij andere anale ongemakken
Verkoelt en verlicht onmiddellijk symptomen als branderig gevoel en kriebels
Is handig in gebruik en hygiënisch aan te brengen

Natuurlijke hulp voor inwendige aambeien

De kleurloze gel bevat het gepatenteerde bio-actieve 2QR-complex, de zogenaamde Bio-actieve Bacteriële Blokker, afkomstig van de Aloë barbadensis plant. Deze blokker neutraliseert schadelijke organismen, ondersteunt het natuurlijke proces en kalmeert de huid. HemoClin aambeiengel is een natuurlijk product zonder chemische toevoegingen, geurstoffen of dierlijke stoffen.

Hemoclin aambeiengel: makkelijk in gebruik bij inwendige aambeien

HemoClin aambeiengel verlicht onmiddellijk de symptomen van inwendige aambeien en is makkelijk in gebruik. De applicator zorgt ervoor dat de gel makkelijk aan te brengen is en zeer hygiënisch in gebruik.

De gel in de spuitbus staat niet in contact met de applicator dankzij een gesloten bewaarsysteem. Telkens wordt de binnenkant van de applicator gevuld met de juiste hoeveelheid gel. Pas tijdens het aanbrengen komt deze gel in contact met het buitendeel van de applicator. Dit garandeert een maximale hygiëne in bewaren, doseren en aanbrengen.

Geen reviews gevonden.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Volg ons

Onze troeven

Milieubewust

CO2 neutrale levering. Discrete, stevige recyclageverpakking.

Voordelig

Altijd interessante promo's. Bij elke bestelling gratis staaltjes of attentie.

Contacteer ons

Apotheek Sluizeken Gent
Sluizeken 13
9000 Gent
België

info@christophar.be
Tel.: +32 9 225 43 93

BTW : BE0838.581.925

Veilig betalen

Erkenningen

BeCommerce
fagg
fagg
Fijn dat je ons bezoekt. Wij maken op onze website gebruik van functionele cookies om het bezoek te analyseren en om je voorkeuren op te slaan. Zo kunnen we jou een optimale gebruikerservaring bieden. Door op accepteren en doorgaan te klikken ga je akkoord met het gebruik van cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.