WARTNER CLASSIC HAND & VOET 50ML

WARTNER CLASSIC HAND & VOET 50ML
WARTNER CLASSIC HAND & VOET 50ML

Verwijdert gewone wratten en voetwratten.

Artikelnummer

2768208 

€ 25,60
€ 22,16
Prijs per 1

Voorraad :

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 40
Aantal: 
Bestellen
 

Wartner biedt een veilige en efficiënte bevriezingsmethode die ook door artsen wordt toegepast. Wartner bevriest de voetwrat tot in haar kern met één behandeling, waardoor die na 10 tot 14 dagen afvalt. Ondertussen heeft zich onder de blaar weer nieuwe huid gevormd. Als een wrat of een gedeelte ervan na 2 weken niet verdwenen is, mag u gerust de behandeling herhalen. Dankzij Wartner kunt u tot 12 voetwratten behandelen. Voor volwassen en voor kinderen vanaf 4jaar. Meest efficiënte en snelste thuisbehandeling. Wrattenverwijderaar voor handen én voeten (verbeterde formule, voor zowel gewone als voetwratten). Cryotherapie.

Gewone wrat (of verruca vulgaris):
Gewone wratten zijn pijnloze, goedaardige aanwassen op de huid die bestaan uit een harde kern van huid. Een gewone wrat lijkt op een harde knobbel met een ruw oppervlak en een bloemkoolachtig uiterlijk. Wratten kunnen rond of onregelmatig van vorm zijn, vlak of verheven, en kunnen zo groot als een erwt worden. Meestal zijn ze wit, grijs of bruin van kleur. Gewone wratten groeien over het algemeen rond de vingernagels, op de vingers en op de rug van de handen, maar ze kunnen ook voorkomen op de knieën en in het gezicht, meestal op plaatsen waar de huid beschadigd is geweest.

Voetwrat (of verruca plantaris):
Voetwratten treft men alleen aan onder de voet. Ze zijn heel zacht en kunnen worden herkend aan de manier waarop ze het normale patroon van de huid doorbreken. Ze kunnen er ruw, knobbelig, sponsachtig, dik en/of schilferig uitzien. Voetwratten kunnen bruin of grijs zijn (met een donker centrum), ze zijn vaak pijnlijk als ze niet worden behandeld. Ze zijn doorgaans groter dan gewone wratten en zijn platter als gevolg van de druk op de voetzool tijdens het wandelen. Ze ontwikkelen zich vaak onder drukpunten, zoals de hiel of de bal van de voet. Als u zeer goed kijkt, ziet u kleine zwarte stipjes in de voetwrat. Dit zijn geen wortels van de wrat, zoals sommige mensen geloven. De zwarte stipjes worden veroorzaakt door een bloeding in de wrat als gevolg van het staan en wandelen op deze wrat.
1 aërosol CE 0344
1 herbruikbare houder
12 schuimpjes voor eenmalig gebruik
1 herbruikbaar vijltje CE
1 bijsluiter

Inhoud: Dimethylether en propaan (niet schadelijk voor het milieu).

Geen reviews gevonden.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Volg ons

Onze troeven

Milieubewust

CO2 neutrale levering. Discrete, stevige recyclageverpakking.

Voordelig

Altijd interessante promo's. Bij elke bestelling gratis staaltjes of attentie.

Contacteer ons

Apotheek Sluizeken Gent
Sluizeken 13
9000 Gent
België

info@christophar.be
Tel.: +32 9 225 43 93

BTW : BE0838.581.925

Veilig betalen

Erkenningen

BeCommerce
fagg
fagg
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.