IMUTIS NF CAPS 50

IMUTIS NF CAPS 50
IMUTIS NF CAPS 50

Voedingssupplement voor het natuurlijke evenwicht van de darmflora

Artikelnummer

3571015 

€ 35,70
€ 28,56
Prijs per 1

Voorraad :

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 50
Aantal: 
Bestellen
 

Imutis heeft het voordeel van vier typen van micro-organismen, gisten en bacteriën, fructooligosachariden (FOS) en vitamine D, te bundelen.
Imutis biedt een unieke en volledige combinatie die specifiek werd samengesteld en in alle omstandigheden (op reis, in situaties van stress,...) kan worden ingenomen.

Imutis, in de vorm van capsules, bevat 1,25 μg vitamine D (25% RI), fructo-ligosachariden en verschillende micro-organismen, zoals de gist Saccharomyces boulardii samen met drie bacteriën: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus en Bifidobacterium longum.

VITAMINE D
Vitamine D draagt bij tot de werking van het immuunsysteem. Studies uitgevoerd in dit domein sinds 2009 bevestigen deze actie. Het is ook betrokken bij vele andere functies, zowel ter hoogte van de beenderen als van de spieren. Vitamine D is vooral belangrijk bij kinderen en ouderen.

LEVENDE MICRO-ORGANISMEN
Reeds sinds het begin van de XXe eeuw, heeft men de aanwezigheid aangetoond van verscheidene micro-organismen ter hoogte van de darmwand. De darmflora, ook bekend onder de naam « darm microbiota », bevat in een gezond persoon miljarden bacteriën die essentieel zijn voor de gezondheid. Sommige voedingsmiddelen, zoals yoghurt of granen, worden aangevuld met een breed gamma van micro-organismen (bacteriën of gist).

BACTERIËN
De meest voorkomende bacteriën in onze darmflora zijn de Lactobacillen en de Bifidobacillen. Zoals elk levend organisme moeten de bacteriën koolstof bronnen om te groeien en vermenigvuldigen. De Lactobacillen en de Bifidobacillen voeden zich verschillende soorten suikers om te slagen.

FRUCTO-OLIGOSACHARIDEN (FOS)
De FOS bestaan voornamelijk uit fructose suiker complexen. Zij zijn ontleend uit inuline, een bestanddeel en een bron van energie van nature aanwezig in vele soorten planten. 

GISTEN
Gisten worden vaak gebruikt in de voedingsindustrie (zoals in de bakkerij of bij de productie van wijn). De gist in Imutis is Saccharomyces boulardii. Deze giststam heeft het voordeel dat het resistent is tegen de zuurtegraad en de proteolyse ter hoogte van de maag, wanneer Imutis wordt ingenomen tijdens de maaltijd. In het maagdarmkanaal is de gist in staat om hoge concentraties te bereiken in weinig tijd en daar te verblijven onder een levende vorm. De gist blijft echter niet permanent aanwezig in de intestinale flora. Zijn aanwezigheid in Imutis draagt bij tot de gunstige invloed van dit voedingssupplement.

Gebruik

1 tot 4 capsules Imutis per dag, in te nemen met een glas water tijdens de maaltijd (vermijd alcohol en vruchtensap). Voor personen die moeite hebben met slikken (kinderen of ouderen), kan de inhoud van de capsules worden opgelost in een beetje melk of een klein portie voeding. De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Mag niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Ingrediënten

Elke capsule Imutis bevat: 6 miljard cellen van Saccharomyces boulardii**. Capsule: hypromellose. 50 mg fructo-oligosachariden. Vulmiddel: maltodextrine. 3 miljard cellen van Lactobacillus rhamnosus**. Antiklontermiddel: magnesiumstearaat. 2 miljard cellen van Lactobacillus acidophilus**, 2 miljard cellen van Bifidobacterium longum**. Antiklontermiddel: colloïdaal siliciumdioxide. Kleurstof: titaniumdioxide. Antioxidant: ascorbinezuur. 1,25 μg vitamine D (cholecalciferol, 25% RI). ** juist na de productie

Voorzorgen 

Indien u zwanger bent of borstvoeding geeft, moet u eerst uw arts raadplegen alvorens een voedingssupplement in te nemen.

Zoals voor elk voedingssupplement dat gisten of levende bacteriën bevat, wordt de inname van Imutis afgeraden aan immunodepressieve patiënten.

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Volg ons

Onze troeven

Milieubewust

CO2 neutrale levering. Discrete, stevige recyclageverpakking.

Voordelig

Altijd interessante promo's. Bij elke bestelling gratis staaltjes of attentie.

Contacteer ons

Apotheek Sluizeken Gent
Sluizeken 13
9000 Gent
België

info@christophar.be
Tel.: +32 9 225 43 93

BTW : BE0838.581.925

Veilig betalen

Erkenningen

BeCommerce
fagg
fagg
Fijn dat je ons bezoekt. Wij maken op onze website gebruik van functionele cookies om het bezoek te analyseren en om je voorkeuren op te slaan. Zo kunnen we jou een optimale gebruikerservaring bieden. Door op accepteren en doorgaan te klikken ga je akkoord met het gebruik van cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.