6D NIGHT PROTEIN VANILLA 780G

6D NIGHT PROTEIN VANILLA 780G
6D NIGHT PROTEIN VANILLA 780G

Micellaire caseïne Trage afgifte 40g eiwit Weinig koolhydraten Natuurlijke aroma's en kleur

Artikelnummer

3772803 

€ 39,99
€ 33,99
Prijs per 1

Voorraad :

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 60
Aantal: 
Bestellen
 

Product beschrijving

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat eiwitten de opbouw van spierkracht en/of spiermassa stimuleren, en dat eiwitten tevens bijdragen tot het herstel van de spieren na inspanning. Deze positieve effecten van eiwitten op de spieren worden gemaximaliseerd door elke 3 à 4 uur, dus bij elk eetmoment en zeker na de training, 20 à 30g eiwitten in te nemen. Voor ouderen en na krachttrainingen waarbij het volledige lichaam wordt getraind, is zelfs een dosis van 40g eiwit aanbevolen. Tijdens de nachtrust kunnen sporters gedurende 6 à 10 uur geen eiwitten tot zich nemen. Elke 3 à 4 uur de wekker zetten zou de nachtrust en herstel namelijk verstoren. Daarom is de wetenschap op zoek gegaan naar een oplossing om ook gedurende de nacht het spierherstel te stimuleren.

Naast het gekende wei-eiwit, dat zeer snel wordt opgenomen, bevat melk ook caseïne eiwit. Omwille van de langdurige opname van caseïne (langzaam) lijkt dit de meest geschikte eiwitbron om voor het slapen in te nemen. De afgelopen jaren zijn er verschillende protocollen met caseïne eiwit uitgetest. Daaruit is gebleken dat de inname van caseïne voor het slapen de spiereiwitsynthese gedurende de nacht kan stimuleren. In een 12-weken durende studie is tevens aangetoond dat de inname van caseïne voor het slapen, in combinatie met krachttraining, kan zorgen voor een toename in zowel spiermassa en spierkracht. Hoewel het optimale protocol nog niet bepaald is, en er zeker nog meer onderzoek nodig is, zijn er sterkte aanwijzingen dat er voor het slapen ten minste 40g eiwit nodig is om de spieren gedurende de nacht van voldoende bouwstoffen te voorzien. Zelfs het toevoegen van leucine aan een lagere hoeveelheid (bv. 30g eiwit) blijkt onvoldoende.

Omwille van bovenstaande vernoemde redenen bestaat de “6d NIGHT PROTEIN” enkel uit premium uit premium kwaliteit micellaire caseïne isolaat met een uitzonderlijk hoge caseïne:wei ratio (95:5). Daardoor bevat éen dosering 38g traag- en slechts 2g snel-opneembaar eiwit. Bovendien wordt deze uitzonderlijke hoge dosering eiwitten aangeboden in een relatief klein volume (300ml). Dit vermindert de kans op onderbroken nachten, aangezien een groter volume vocht de kans op een nachtelijk toiletbezoek aanzienlijk verhoogt.

Kortom, de 6d NIGHT PROTEIN is de ideale shake om voor het slapen in te nemen. Dit zowel voor krachtsporters die meer spiermassa en/of spierkracht willen opbouwen, maar ook voor alle andere sporters die hun nachtelijk herstel na een zware inspanning willen optimaliseren!

Aanbevolen gebruik

Meng 52g (= 2 scoops) poeder met 300ml water.

In te nemen binnen de 30 minuten voor het slapengaan. Drink koud of giet de shake in een kop en verwarm vervolgens in de microgolfoven.

Geen reviews gevonden.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Volg ons

Onze troeven

Milieubewust

CO2 neutrale levering. Discrete, stevige recyclageverpakking.

Voordelig

Altijd interessante promo's. Bij elke bestelling gratis staaltjes of attentie.

Contacteer ons

Apotheek Sluizeken Gent
Sluizeken 13
9000 Gent
België

info@christophar.be
Tel.: +32 9 225 43 93

BTW : BE0838.581.925

Veilig betalen

Erkenningen

BeCommerce
fagg
fagg
Fijn dat je ons bezoekt. Wij maken op onze website gebruik van functionele cookies om het bezoek te analyseren en om je voorkeuren op te slaan. Zo kunnen we jou een optimale gebruikerservaring bieden. Door op accepteren en doorgaan te klikken ga je akkoord met het gebruik van cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.