MERCUROCHROME MIX 100 FIRST-AID BOX

MERCUROCHROME MIX 100 FIRST-AID BOX
MERCUROCHROME MIX 100 FIRST-AID BOX

De sterke, rekbare en zeer flexibele pleisters Mercurochrome (3 maten) volgen uw bewegingen als een tweede huid. De discrete, transparante pleisters Mercurochrome, deze discrete en transparante ple...

Artikelnummer

4129771 

€ 6,99
€ 6,15
Prijs per 1

Voorraad :

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 10
Aantal: 
Bestellen
 

De sterke, rekbare en zeer flexibele pleisters Mercurochrome (3 maten) volgen uw bewegingen als een tweede huid. De discrete, transparante pleisters Mercurochrome, deze discrete en transparante pleisters zorgen voor de dagelijkse bescherming van kleine sneetjes. In het doosje van hard plastic kunnen de pleisters beter bewaard blijven en worden ze niet vochtig.

Microventilatie en een perfecte hygiëne : De pleister is uitgevoerd met microventilatiegaatjes. Uw huid kan normaal  ademen. Het wondkussen is geïmpregneerd met een stofje* dat voor een perfecte hygiëne van het wondkussen zorgt. Het wondkussen is niet-klevend, dus plakt niet aan de wond.

 

Geen reviews gevonden.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Volg ons

Onze troeven

Milieubewust

CO2 neutrale levering. Discrete, stevige recyclageverpakking.

Voordelig

Altijd interessante promo's. Bij elke bestelling gratis staaltjes of attentie.

Contacteer ons

Apotheek Sluizeken Gent
Sluizeken 13
9000 Gent
België

info@christophar.be
Tel.: +32 9 225 43 93

BTW : BE0838.581.925

Veilig betalen

Erkenningen

BeCommerce
fagg
fagg
Fijn dat je ons bezoekt. Wij maken op onze website gebruik van functionele cookies om het bezoek te analyseren en om je voorkeuren op te slaan. Zo kunnen we jou een optimale gebruikerservaring bieden. Door op accepteren en doorgaan te klikken ga je akkoord met het gebruik van cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.