ETIXX MAX D-EFENSE CAPS 20

ETIXX MAX D-EFENSE CAPS 20
ETIXX MAX D-EFENSE CAPS 20

Max D-efence is een voedingssupplement met micro-organismen en vitamine D,dat bijdraagt tot de normale werking van het immuunsysteem.

Artikelnummer

3757671 

€ 19,99
€ 17,59
Prijs per 1

Voorraad :

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 30
Aantal: 
Bestellen
 

omschrijving:

Max D-efences is een voedingssupplement met zowel micro-organismen (probiotica), inuline (prebiotica) als Vitamine D.

  • Probiotica helpen bij het behouden van of herstellen van het evenwicht tussen humane essentiële en pathogene (ziekmakende) bacteriën. Daarnaast hebben ze een positief effect op het verteringsproces en verbeteren ze de efficiëntie van het immunologisch systeem. Effecten van het innemen van probiotica zijn stamspecifiek. Max D-efense bevat per capsule 9 verschillende stammen van micro-organismen, wat de diversiteit en een optimale werking van dit supplement ten goede komt. Uit studies blijkt dat supplementatie van probiotica bij atleten leidt tot minder frequent optreden van bovenste luchtweginfecties en minder maag-darmklachten.
  • Prebiotica zijn het voedsel voor de "goede bacteriën" in de darmen en stimuleren dus de groei ervan.
  • Vitamine D deficiëntie komt vaak voor bij Sporters. Vitamine D in Max D-efence draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem.

indicatie:

Max D-efence is een voedingssupplement met micro-organismen en vitamine D,dat bijdraagt tot de normale werking van het immuunsysteem.

gebruik:

1 capsule per dag, gedurende minimaal 2 weken

  • Curatief: bij diarree of ontregelde darmtransit
  • Preventief: 2 weken voor vertrek naar buitenland, 2 weken voor belangrijke competitie, 2 weken voor toename trainingsbelasting

Bovendien is Max D-efense steeds aan te raden bij een antibioticakuur ter bescherming van de darmflora en voor het verminderen van mogelijke gastro-intestinale nevenwerkingen ten gevolge van de antibioticakuur. Voor een optimale werking wordt aangeraden om het probioticum min. 2u voor of 2u na het antibioticum in te nemen en niet tegelijk.Buiten het bereik van jonge kinderen houden. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt

samenstelling:

Glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose), inuline, antiklontermiddellen (magnesiumsilicaat, magnesiumzouten van vetzuren), Saccharomyces boulardii, glansmiddel (gellangom), vulstof (calcium carbonaat), Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus casei, Lactococcus lactis, Lactobacillus acidophilus, kleurstof (titaandioxide), Bifidobacterium longum subspecies infantis, Bifidobacterium longum, cholecalciferol. Zonder lactose, suiker of dierlijke ingrediënten.

Samenstelling per capsule:

Saccharomyces boulardii (20 billion/g) 6,5 mgLactobacillus rhamnosus (200 billion/g) 3,5 mgStreptococcus thermophiles (200 billion/g) 3,5 mgBifidobacterium bifidum (200 billion/g) 2,5 mgLactobacillus casei (200 billion/g) 2,5 mgLactococcus lactis (200 billion/g) 2 mgLactobacillus acidophilus (200 billion/g) 2 mgBifidobacterium longum subsp. Infantis (200 billion/g) 1,7 mgBifidobacterium longum (200 billion/g) 1 mgVitamine D 10 μg (*200%)Inuline 20 mgTotaal van 25miljard bacteriën/cap

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Volg ons

Onze troeven

Milieubewust

CO2 neutrale levering. Discrete, stevige recyclageverpakking.

Voordelig

Altijd interessante promo's. Bij elke bestelling gratis staaltjes of attentie.

Contacteer ons

Apotheek Sluizeken Gent
Sluizeken 13
9000 Gent
België

info@christophar.be
Tel.: +32 9 225 43 93

BTW : BE0838.581.925

Veilig betalen

Erkenningen

fagg
fagg
Fijn dat je ons bezoekt. Wij maken op onze website gebruik van functionele cookies om het bezoek te analyseren en om je voorkeuren op te slaan. Zo kunnen we jou een optimale gebruikerservaring bieden. Door op accepteren en doorgaan te klikken ga je akkoord met het gebruik van cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.