BIO-OIL HERSTELLENDE OLIE 60ML

BIO-OIL HERSTELLENDE OLIE 60ML
BIO-OIL HERSTELLENDE OLIE 60ML
Reviews | Review toevoegen

Gespecialiseerd huidverzorgingsproduct dat aanbevolen wordt als hulp bij het verminderen van littekens, huidstriemen en pigmentvlekken. Ook bij een verouderde en uitgedroogde huid.

Artikelnummer

2793750 

€ 13,99
€ 11,89
Prijs per 1

Voorraad :

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 20
Aantal: 
Bestellen

Gespecialiseerd huidverzorgingsproduct dat aanbevolen wordt als hulp bij het verminderen van littekens, huidstriemen en pigmentvlekken. Kan ook gebruikt worden bij de verzorging van een verouderde en uitgedroogde huid.

Bio‑Oil bevat het baanbrekende ingrediënt PurCellin Oil™,dat de algemene consistentie van de formulering zodanig verandert dat het licht en niet vettig wordt. Dit garandeert dat de heilzame stoffen aanwezig in de vitamines en plantenextracten makkelijk door de huid geabsorbeerd worden.

Bio‑Oil is lid van Beauty Without Cruelty International.

LITTEKENS

Littekens maken integraal deel uit van het genezingsproces en resulteren uit een overproductie van collageen rond een wonde. Littekens veranderen verschillende keren naarmate ze ouder worden, maar hebben een blijvend karakter. Bio‑Oil is samengesteld het uitzicht van littekens te verbeteren maar kan ze nooit verwijderen.
Gebruik
Bio‑Oil dient tweemaal per dag en gedurende minimum 3 maanden aangebracht te worden op en rond het litteken in een draaiende beweging.
Bio‑Oil mag pas aangebracht worden bij nieuwe littekens eenmaal de wonde genezen is, en mag niet gebruikt worden bij een open huid. Resultaten verschillen van persoon tot persoon.

ZWANGERSCHAPSSTRIEMEN

Wanneer het lichaam sneller uitrekt dan de huid, dan breekt de huid en wordt er een litteken gevormd tijdens het genezingsproces. Deze littekens zijn zichtbaar op het huidoppervlak en worden zwangerschapsstriemen genoemd. De waarschijnlijkheid van de ontwikkeling van zwangerschapsstriemen hangt af van verschillende factoren zoals huidtype, ras, leeftijd, dieet, en huidhydratatie. Zwangere vrouwen, bodybuilders, jongeren die plotse groeischeuten moeten verwerken en individuen die veel bijkomen zijn het meest vatbaar voor zwangerschapsstriemen. Zwangerschapsstriemen hebben een blijvend karakter. En alhoewel Bio‑Oil is geformuleerd het uitzicht van de striemen te verbeteren dan nog kunnen de striemen nooit volledig verwijderd worden.
Gebruik
Bio‑Oil dient tweemaal per dag gedurende minimum 3 maanden in een draaiende beweging aangebracht te worden bij de zwangerschapsstriemen. Vanaf de start van het tweede trimester van de zwangerschap dient het product aangebracht te worden op plaatsen waar zwangerschapsstriemen het meest courant zijn zoals de onderbuik, borsten, lage rug, heupen, billen en dijen. Resultaten verschillen van persoon tot persoon.

ONREGELMATIGE HUIDTINT

Onregelmatige huidtinten worden veroorzaakt door een inconsistente melanineproductie in het lichaam. Dit kan ofwel door externe oorzaken teweeggebracht worden zoals overdadige blootstelling aan de zon of het gebruik van huidbleekcrèmes van minderwaardige kwaliteit; of veroorzaakt worden door interne oorzaken zoals hormonale schommelingen gerelateerd aan zwangerschap, menopauze of het gebruik van orale voorbehoedsmiddelen. Bio‑Oil verbetert het uitzicht van onregelmatige huidtinten.
Gebruik
Bio‑Oil dient voor een minimum van 3 maanden tweemaal per dag aangebracht te worden op de aangetaste huid. Bio‑Oil heeft geen zonafwerende werking.Pas wanneer Bio‑Oil volledig geabsorbeerd is mogen zonnecrèmes aangebracht worden. Resultaten verschillen van persoon tot persoon.

VEROUDERDE HUID

Uitgezakte en verrimpelde huid wordt doorgaans geassocieerd met het verouderingsproces en wordt voor het grootste deel veroorzaakt door een verzwakt collageen en elastische ondersteuningssysteem in de huid. Bio‑Oil bevat tal van ingrediënten die de huid weekmaken, en zo zachter, gladder en soepeler maken. Hierdoor wordt verrimpelde en uitgezakte huid tegengegaan. Bio‑Oil hydrateert ook de huid, hetgeen de textuur, tint en het uitzicht van fijne lijnen en rimpels verbeterd.
Gebruik
Bio‑Oil dient tweemaal per dag aangebracht te worden op de aangetaste huid. Resultaten verschillen van persoon tot persoon.


UITGEDROOGDE HUID

Het huidoppervlak wordt bedekt door een onzichtbare olielaag die ervoor zorgt dat vocht niet kan ontsnappen. In een erg droog klimaat is deze lipide laag vaak niet in staat om dit bol te werken waardoor teveel vocht de huid verlaat. Dagelijks douchen of baden kan dit proces nog erger maken doordat de lipide laag wordt aangetast door de astringente werking van zeep en water. Bio‑Oil supplementeert de natuurlijke olielaag van de huid en helpt om haar werking als buffer en vochtvasthouder te herstellen.
Gebruik
Bio‑Oil dient tweemaal per dag aangebracht te worden. Resultaten verschillen van persoon tot persoon.
De Bio‑Oil formulering is een combinatie van plantenextracten en vitamines in een suspensie op basis van olie. Aangezien olie zuurstofvrij is, zorgt het ervoor dat de plantenextracten en vitamines hun potentie kunnen behouden.

Ingrediënten

Paraffinum liquidum, triisononanoin, cetearyl ethylhexanoate, isopropyl myristate, retinyl palmitate, Helianthus annuus seed oil, tocopheryl acetate, Anthemis nobilis flower oil, Lavandula angustifolia oil, Rosmarinus officinalis leaf oil, Calendula officinalis extract, glycine soja oil, BHT, bisabolol, parfum, amyl cinnamal, benzyl salicylate, citronellol, coumarin, eugenol, farnesol, geraniol, hydroxycitronellal, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, limonene, linalool, alpha-isomethyl ionone, CI 26100.

Voorzorgsmaatregelen

Uitsluitend bestemd voor uitwendig gebruik.
Niet aanbrengen op een beschadigde huid.

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Volg ons

Onze troeven

Milieubewust

CO2 neutrale levering. Discrete, stevige recyclageverpakking.

Voordelig

Altijd interessante promo's. Bij elke bestelling gratis staaltjes of attentie.

Contacteer ons

Apotheek Sluizeken Gent
Sluizeken 13
9000 Gent
België

info@christophar.be
Tel.: +32 9 225 43 93

BTW : BE0838.581.925

Veilig betalen

Erkenningen

BeCommerce
fagg
fagg