Vitaminen-Voedingssup

Vitamines zijn voedingsstoffen die in kleine hoeveelheden voorkomen in eten en drinken. Ze zijn nodig voor een normale groei en ontwikkeling en om gezond te blijven. Als de voeding de nodige hoeveelheden vitamine niet kan leveren, kan een aanvulling met voedingssupplementen nuttig zijn. Voedingssupplementen kunnen gebruikt worden als aanvulling op de je dagelijks, evenwichtig en gevarieerd voedingspatroon. De mineralen, vitamines of actieve stoffen die de voedingssupplementen bevatten kunnen makkelijker worden opgenomen door ons lichaam. Een tekort aan bepaalde voedingstoffen kunnen zo worden opgevuld en helpen om klachten te verbeteren of voorkomen.

Overleg met je arts is aangewezen omdat vitaminen, mineralen en anti-oxidanten in de voeding zo'n unieke mix vormen, geen enkel chemisch preparaat of voedingssupplement kan deze mix nabootsen. Heb je nog vragen of wens je advies over onze voedingssupplementen laat het ons dan weten.

Bezig met laden...
METADIGEST TOTAL CAPS 60 - METAGENICS
Om de spijsvertering te ondersteunen in geval van zwaarte in de maag, opgeblazen gevoel
27,45 Adviesprijs: € 30,49
14,04 Adviesprijs: € 15,95
SILIDYN SILICIUM GUTT 25ML
Silidyn® Silicium Spier- en Gewrichtsgel is een ultradoordringende gel met bijzondere stoffen voor soepele gewrichten, sterke botten, ontspannen spieren en...
14,04 Adviesprijs: € 15,95
OMNIBIONTA-3 JUNIOR FRAMBOOS KAUWTABLETTEN 30
Omnibionta3 Junior is een voedingssupplement voor kinderen van 4 tot 12 jaar in het geval van:- tijdelijke vermoeidheid - herstel - een onevenwichtig...
16,24 Adviesprijs: € 18,45
43,91 Adviesprijs: € 49,90
EXAMIXX POT COMP 30
ondersteunt energie, concentratie, geheugen en prestaties
20,15 Adviesprijs: € 22,90

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Volg ons

Onze troeven

Milieubewust

CO2 neutrale levering. Discrete, stevige recyclageverpakking.

Voordelig

Altijd interessante promo's. Bij elke bestelling gratis staaltjes of attentie.

Contacteer ons

Apotheek Sluizeken Gent
Sluizeken 13
9000 Gent
België

info@christophar.be
Tel.: +32 9 225 43 93

BTW : BE0838.581.925

Veilig betalen

Erkenningen

BeCommerce
fagg
fagg
Fijn dat je ons bezoekt. Wij maken op onze website gebruik van functionele cookies om het bezoek te analyseren en om je voorkeuren op te slaan. Zo kunnen we jou een optimale gebruikerservaring bieden. Door op accepteren en doorgaan te klikken ga je akkoord met het gebruik van cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.